Proč investovat v Hua Hin

500,000 Kč až 30,000,000 Kč

Další možnosti vyhledávání

500 Kč až 500,000 Kč

Další možnosti vyhledávání
Nalezeno 0 nemovitostí Zobrazit výsledky
Výsledky vyhledávání

Proč investovat v Hua Hin

Napsal daniel dne 15/02/2022
0

Hua Hin se v posledních letech stal jednou z nejpopulárnějších destinací pro trávení ať už krátké dovolené přes víkend většinou lidmi z Bangkoku anebo několika týdenních pobytů zahraničních turistů. Hua Hin je také velmi vyhledávaný lidmi pro strávení důchodu v klidném prostředí u moře. Realitní trh v Hua Hin zažívá prudký růst a nabízí mnoho zajímavých příležitostí k investování.

Infrastruktura

Dávno již jsou pryč doby, kdy Hua Hin byl znám pro svoji omezenou infrastrukturu. Moderní nákupní centra, rodinné zábavné parky a velká sportovní centra se v poslední době množí závratným tempem. Velké řetězce hotelů, kvalitních restaurací a zábavních podniků otevírá své dveře mnoha návštevníkům. Hua Hin byl také nedávno vyhlášen jako nejlepší golfová destinace v Asii.

Velké plánované dopravní projekty jako je rychlo vlak mezi Bangkokem a Hua Hin a rozšíření místního mezinárodního letiště pro lety z Hong Kongu, Singapuru a Kuala Lumpur garantují světlou budoucnost.

Životní styl

Hua Hin nabízí atmosféru pobřežního města, kterou vytvořili členové královské rodiny před 100 lety. Hua Hin je letní sídlo thajského krále. Královské paláce a kulturní dědictví dávají městu pocit respektu, bezpečnosti a je skvělým místem pro rodiny s dětmi.

Realitní trh v Hua Hinu

Jelikož je Hua Hin destinací, kterou preferují hlavně návštěvníci z Bangkoku, tak místní investice jsou méně závislé na počtech zahraničních turistů. Místní realitní trh je hnán hlavně poptávkou mladých a bohatých Thajců, kteří zde tráví víkendy a poptávají buď koupi nebo pronájem nemovitosti.

Ceny nemovitostí v Hua Hin jsou stále na rozumné úrovni a jsou levnější nežli srovnatelné nemovitosti na Phuketu nebo v Bangkoku. V poslední době začali developeři nabízet velmi zajímavé garantované příjmy z pronájmu.

Dva hlavní nedostatky, které drželi v minulosti Hua Hin trochu stranou zájmu – infrastruktura a dopravní dostupnost – jsou již odstraněny. Místní realitní trh na to okamžitě zareagoval a v následujících 5-10 lety nabízí velmi zajímavé možnosti investic do realit.

Investice do realit v Hua Hin je investice do velmi světlé budoucnosti jedné z nejpopulárnějších thajských přímořských destinací.

Porovnejte nabídky