Proč investovat na Phuketu

500,000 Kč až 30,000,000 Kč

Další možnosti vyhledávání

500 Kč až 500,000 Kč

Další možnosti vyhledávání
Nalezeno 0 nemovitostí Zobrazit výsledky
Výsledky vyhledávání

Proč investovat na Phuketu

Napsal daniel dne 12/03/2022
0

Úchvatné scenérie, nádherné tropické západy slunce a teplé azurové moře, to vše na Vás čeká v nejoblíbenější plážové destinaci celé Asie. Tento jedinečný ostrov nabízí nepřekonatelnou kombinaci dokonalých, hedvábně jemných bílých pláží s palmami, vřelé pohostinnosti a kvalitního ubytování! Ať už Vás láká prvotřídní potápění v Adamanském moři, golf na hřištích splňujících standard světových soutěží nebo vzrušující zážitky v tropickém pralese, Phuket je místem, kde si rozšíříte své obzory. Užijte si rychlou jízdu v závodním člunu během výletu k okolním ostrovům, nebo si vychutnejte poklidnou plavbu kolem tajemného zálivu Phang Nga. Nebo se jednoduše nechte pohltit pulsujícím nočním životem na plážích v Patongu. Je to požitek bez hranic!

Infrastruktura

Phuket je velmi lehce dostupný díky mezinárodnímu letišti na severu ostrova. Na Phuket se lítá z Evropy, Asie i Austrálie. Na ostrově a zejména na pláži Patong naleznete obchodní centra světové úrovně. Několik mezinárodních nemocnic té nejvyšší kvality a mnoho mezinárodních škol poskytující výuku v thajštině, angličtině, francouzštině nebo ruštině.

Životní styl

Phuket patří mezi dražší destinace v Thajsku díky obrovské popularitě z řad turistů. Mnoho luxusních hotelů, restaurací a obchodů dávají ostrovu nálepku stylového, moderního a módního místa. Na ostrově je velmi početná komunita cizinců, kteří zde žijí na trvalo a proto nabídka jakýchkoliv služeb je široká.

Realitní trh na Phuketu

Nemovitosti na ostrově Phuket jsou po Bangkoku nejdražší z celého Thajska. Díky velkému zájmu zahraničních investorů ceny realit stoupají každým rokem. Nicméně ceny jsou stále na podstatně nižší úrovni nežli srovnatelné nemovitosti ve Španělsku, Řecku, Itáliii nebo třeba na Floridě.

​Během posledních let se na ostrově objevilo mnoho zajímavých investičních příležitostí ať už v podobě nových bytů nebo luxusních vil s výhledem na moře. V porovnání s jinými thajskými destinacemi, vyšší pořizovací cena je na druhé straně vyvážena cenou za pronájem nemovitosti. Dům nebo byt se zde pronajímá za větší částky než třeba v Pattaya nebo Hua Hinu. Naše společnost samozřejmě nabízí správu nemovitostí i na ostrově Phuket.

Velmi zajímavé příležitosti jsou investice do do hotelového komplexu, ve kterém vlastníte byt a celý hotel je dále veden reputovanou mezinárodní společností. Mezi nejznámější společnosti patří Best Western, Wyndham, Ramada nebo Marriot. Spojení s kvalitní hotelovou skupinou většinou dává investorovi záruku velmi dobré obsazenosti pokoje a spolehlivému zdroji pasívního příjmu z pronájmu.

Phuket se také stává velmi populární pro investory, kteří hledají záruku garantovaného příjmu z pronájmu. Developeři nabízejí 7-10% ročního garantovaného příjmu po dobu tří až pěti let. V porovnání s úroky, které dnes nabízejí v bankách, se tato možnost jeví jako velmi rozumná investice.

Phuket je umístěn v jednom z nejvíce dynamických regionů na planetě. Zatímco se země v Evropě nebo na americkém kontinentu snaží horko těžko udržet ekonomiku v kladných číslech, tak asijské země každoročně přidávají několik procent do HDP. Zejména země sdružení ASEAN patří mezi novodobé ekonomické tygry.

Vyhlídky do budoucnosti realitního trhu na Phuketu jsou jen ty nejlepší a v současné době se místní reality jeví jako velmi dobrá, bezpečná a pravidelně vynášející investice.

Porovnejte nabídky